Tipografie | Promovare prin flyere

promovare prin flyerePromovare prin flyere? Astazi tot mai multe companii doresc sa iasa din anonimat si sa se faca cunoscute publicului larg. O metoda de a te promova este flyerul sau fluturasul si este din ce in ce mai utilizata pentru ca nu necesita costuri mari. Desi prezenta fluturasilor este esentiala in orice campanie de marketing, inainte de a le distribui trebuie sa stiti cateva aspecte importante.

In primul rand, daca hotarati sa apelati la metoda de promovare prin flyere, aveti in vedere sa distribuiti fluturasi atunci cand afacerea dvs se afla pe profit. Din nefericire firmele aleg sa imparta flyere tocmai pentru ca isi dau seama ca vanzarile scad si simt nevoia de a gasi clienti noi. In perioade de declin realizarea si printarea fluturasilor inseamna costuri in plus.

Ce trebuie sa contina un flyer/fluturas pentru a-si atinge scopul?

- o grafica si un design atractiv;

- informatii simple, clare si concise;

- prezentarea unui segment din afacerea dvs/oferta/un anunt etc;

- datele de contact, numele si logo-ul firmei;

- o reducere. Daca doriti ca flyerul dvs sa fie pastrat de catre public, oferiti un discount produselor sau serviciilor oferite.

Tipografia noastra va ureaza succes in campaniile de promovare prin flyere si va sta la dispozitie pentru tiparirea de fluturasi publicitari si alte materiale promotionale.