Tipografie | Promovare prin brosuri

Promovare prin brosuri: aceasta este metoda de promovare pe care am ales sa v-o prezentam astazi, pentru ca din ce in ce mai multe companii apeleaza  la aceasta varianta eficienta. Oricat de calitative si utile sunt produsele sau serviciile oferite de compania dvs, daca nu sunt cunoscute acestea nu pot fi valorificate. Intr-o strategie de promovare este foarte important sa creati o imagine pozitiva in mintea publicului tinta si sa comunicati beneficiile si utilitatile produselor dvs. De-a-lungul timpului oamenii au inventat o serie de “unelte” pentru a spune altora cine sunt, ce fac si ce vand. Pe langa flyere, reclame publicitare, spoturi radio, bannere, carti de vizita va puteti promova si cu ajutorul revistelor, brosurilor si/sau cataloagelor. Inainte de a alege ce anume veti folosi pentru a va prezenta produsele, va rugam sa parcurgeti caracteristicile fiecarui tip de material de promovare.

promovare prin brosuriRevistele ofera un spectru larg de culori care incanta ochiul si imbogatesc imaginea produsului. Pentru ca apar mai rar decat ziarele (saptamanal, lunar, anual, la evenimente speciale) se acorda o atentie deosebita calitatii acestora: imagini, informatii, design. De asemenea, durata de viata a unei reviste este mai mare decat a unui ziar, a unei brosuri, a unui flyer. Oamenii revin adesea la raftul de reviste si le analizeaza atent.

Revista se bucura de un grad mare de flexibilitate, imaginiile, reclamele si textele fiind asezate in cele mai creative si inovative moduri. Prin alegerea unor elemente tehnice deosebite: pagini colorate, coperti cartonate, folosirea unei harti speciale, cadre neobisnuite, incadrarea imaginii intre articole veti reusi sa creati o imagine pozitiva a brandului dvs.

catalogCatalogul se bucura de o eficienta maxima deoarece este distribuit in mod special publicului tinta. Un catalog este de fapt o lista de produse frumos aranjate si care contine toate informatiile de care cumparatorul are nevoie. Pe langa un design inovativ, un catalog trebuie sa fie tiparit pe hartie de calitate. Cine apreciaza un catalog realizat pe o hartie de proasta calitate? In functie de produsele pe care doriti sa le promovati puteti solicita si numarul de pagini.

promovare prin brosuriBrosura seamana foarte mult cu o carte, are un numar redus de pagini si este de mica dimensiune. Daca aveti un buget restrans dar doriti sa va promovati prin una dintre variantele enumerate aici, recomandam sa alegeti promovare prin brosuri.

Noi vom trata cu aceasi atentie deosebita comanda dumneavoastra, indiferent daca doriti un tiraj mare de cataloage sau un tiraj mai mic de brosuri.